ثبت نام | ورود

خوش آمدید: مهمان
خانه | لیست مطالب | ارسال مطلب | فروشگاه الکترونیکی | اتاق چت و گفتگو

منو اصلي
اتاق چت گفتگو
کليپ تصويري و نماهنگ
دفتر يادبود
لينک باکس

طنز و سرگرمی
پارس اخبار
نقشه سايت
دنياي خنده و طنز
Sms اس ام اس
اخبار و رسانه ها
آموزش کامپيوتر
IT فن آوري اطلاعات
ورزشي
موفقیت و پیروزی
نجوم و ستاره شناسی
مذهبی
فیلم و سینما
گیاه شناسی
عکس و کاريکاتور
فال و طالع بینی
عشق و دوستی
علمي ، آموزشي
دانلود نرم افزار
آرايش و زيبايي
طنز و سرگرمي
سلامتي و بهداشت
خانه و خانواده
آشپزی
ادبيات
کشاورزي
هنر
کار و تجارت
بیوگرافی
آخرين مطالب ارسال شده
20 نکته ي خنده دار در مورد ا..
3irani & 3amrikai - داستان 3..
مي دونيد اگه .......
خصوصيات پسرها وقتي عاشق مي ش..
يه پسر خوب(وجود نداره)
Sms & jok
تعبير عاشقانه
نكاتي طلايي در مورد موي آقاي..
آسيب شناسي فک و فاميل
مزيت دختر بودن
داستان مداد
يک داستان عجيب
دختر بودن يعني ...
ويژگي پسرهاي ايراني
پسر بودن يعني چه؟
ياد من باش
bodo bodo sms اس ام اس داغ
sms bahal اس ام اس باحال
انواع مرد ها
24ساعت از زندگي پسرها
داستان عاشقانه
داستان عاشقانه
سايت هاي همکار







منتخب برای شما
خانه » لیست موضوعات » پزشکي(سلامتي و بهداشت) » اطلاعات و خبر پزشکي - گوناگون :: نمایش مطلب

عشق و حسادت از يک هورمون نشات مي گيرند

  ارسال این مطلب به یک دوست   
 اطلاعات کاربر:
 
 نويسنده مطلب:  مجيد
 محل کاربر: تهران
تمام مطالب کاربر: تمام مطالب توسط مجيد
 
اطلاعات مطلب:
ارسال شده در: سه شنبه 26 آبان 1388

متن مطلب:
گزارش مطلب در صورت اهانت آمیز بودن
نمایش داده شده: 195 دفعه 
 اندازه متن:  1  2  3  4 

عشق و حسادت از يک هورمون نشات مي گيرند
يک مطالعه که به تازگي انجام شده است، نشان مي دهد: هورمون «اکسي توسين» که بر رفتارهايي مانند اعتماد ، همدلي و سخاوت تاثير مي گذارد ، بر رفتارهاي متضاد آن مانند حسادت و تکبر نيز تاثير دارد.

به گزارش ساينس ديلي ، محققان با توجه به يافته هاي اين مطالعه اظهار داشتند: اين هورمون برانگيزاننده احساسات اجتماعي است ، بطوري که زماني که ارتباط شخص مثبت است هورمون اکسي توسين موجب تقويت رفتارهاي مثبت اجتماعي مي شود و زماني که اين ارتباط منفي است اين هورمون احساسات منفي را تقويت مي کند.

مطالعاتي که پيش از اين انجام شده نشان مي دهد، هورمون اکسي توسين تاثير مثبتي بر روي احساسات مثبت دارد.

در يک مطالعه افرادي که هورمون اکسي توسين استنشاق کرده بودند، احساسات ايثارگرانه از خود بروز دادند. گمان مي رود اين هورمون در ايجاد ارتباطات ميان افراد نقش مهمي ايفا مي کند.اين در حالي است که مطالعات ساير محققان بر روي جوندگان نشان داد که اين هورمون با پرخاشگري نيز ارتباط دارد.

محققان در اين مطالعه تاثير اين هورمون را بر احساسات اجتماعي منفي بررسي کردند.اين مطالعه که در مجله «روان شناسي بيولوژيکي» منتشر شده است بر روي 56 نفر انجام شد.

در اين مطالعه نيمي از افراد در جلسه اول هورمون اکسي توسين استنشاق کردند و در جلسه دوم به آنها دارونما داده شد. به بقيه افراد در جلسه اول داورنما و در جلسه دوم اکسي توسين داده شد سپس محققان از شرکت کنندگان خواستند تا يک بازي شانسي را با يک رقابت کننده ديگر که در حقيقت يک رايانه بود انجام دهند.

در اين بازي از هر کدام از افراد مورد مطالعه خواسته شد تا از ميان سه در، يک در را انتخاب کنند و پولي را که در پشت يکي از درها مخفي شده بود، از آن خود کنند.

اين افراد نسبت به رقيب خود برخي اوقات پول کمتر و برخي اوقات پول بيشتري برنده مي شدند و به اين صورت شرايطي ايجاد مي شد که احساس حسادت و غرور را در شخص برمي انگيخت.

نتيجه اين مطالعه نشان داد افرادي که هورمون عشق را استنشاق کردند ، زماني که رقيب پول بيشتري برنده مي شد ، حسادت بيشتري از خود بروز مي دادند و زماني که آنها جلو مي افتادند ، احساس غرور پيدا مي کردند.

نتيجه جالب ديگري که از اين مطالعه بدست آمد اين بود که به محض پايان بازي، تفاوتي در اين احساسات ميان افراد شرکت کننده ديده نمي شد.اين امر نشان مي دهد که احساسات منفي تنها در جريان بازي قوت مي گيرد.


↓ تبلیغ های جدید و روز برای شما ↓


 وضعیت: فعال


عضویت دوستان
:: دریافت ایمیل رایگان ::
عکس و کاریکاتور
جوک و اس ام اس
مطالب آموزشی تفریحی

ثبت نام
تبليغات
مطالب روز
بهترين ها
يک داستان عجيب
اختلاف سن مناسب براي عر..
کفير، نوشيدني خوش‌طعم و..
امتحان آئين نامه - طنز
ناگفته هايي درباره شرف ..
کذب محض عشق - طنز عشقي
بادام تلخ در درمان سرما..
ورود چند نفره به مسنجر ..
بيش از 50 نوع از کليد ه..
ساختار دقيقترين توپ فوت..
نکاتي مهم و کليدي براي ..
ديدن مبلغ قبض ميان دوره..
زورگوئي و دروغ گویی
فرشته نجات
دستور زبان اصفهاني
رضا صادقي کیست ؟
شکار لحظه هاي ورزشي
خاطرات مدرسه
نقشه و پروژکتور چراغ قو..
اس ام اس شبهاي قدر و شه..
طالع بيني افراد از روي ..
چند تا لطیفه از غضنفر

تمام مطالب داغ ...
بهترین لینک

 جستجو برای:     فقط با عکس:  
 جستجو در:   جستجو پیشرفته    

همکاری تبلیغاتی | نقشه سایت | شرایط استفاده | تماس با ما |